Rahtityö

Rahtiteurastus

Tarjoamme laadukasta rahtileikkuupalvelua, vuonna 2013 valmistuneessa lihanleikkaamossamme.
Leikkaamossa työskentelee hieman kaudesta riippuen 1-3 ammattitaitoista lihanleikkaajaa.

Leikkaamme rahtina nautaa, lammasta, hevosta ja leimattua riistaa.
Käsittelemme myös ylämaan nautoja.

Leikkaamme eläimet juuri haluamallasi tavalla.
Meillä onnistuu mm leikkuu, paloittelu, jauhaminen, kuutiointi, suikalointi, raakakypsytys, koneellinen kalvonpoisto (erittäin hyvä jälki sekä pieni hävikki), vakumointi ja kylmäkuljetus.
Haluaisitko etiketit Teidän omalla logolla, no sekin onnistuu meillä.

Tarjoamme vaivattoman teurastuspalvelun Pedersöressä Tajmalla, jossa teurastetaan lammasta, nautaa (myös ylämaankarjaa), hevosia ja sikoja, tai Savo-Karjalanlihalla, jonka kautta teurastetaan lammasta, nautaa (ei ylämaankarjaa) sekä hevosia.

Lampaiden osalta käymme neuvotteluja Karisalmen teurastamon kanssa. Mikäli suunnittelet lampaan teurastusta, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnittelemme sinulle edullisimman vaihtoehdon!

Toki asiakas voi teurastuttaa eläimensä muuallakin josta voimme ne noutaa omalla ruhonkuljetuskalustollamme leikkaamolle.

Suoramyyntiä pidetään monesti vaivalloisena ja aikaa vievänä, varsinkaan kun sitä aikaa ei maatiloilla muutenkaan nykyään ole ylimääräistä.
Me autamme mielellämme helpottamaan työtaakkaa. Noudamme eläimet tilalta ja tuomme ne paketissa takaisin. Autamme myös sinua suunnittelemaan jatkojalosta, mikäli asiakaskuntaasi kuuluu esim. grillimakkaran, metwurstin, täyslihapihvin, kebapin yms. ystäviä.

Kysy rohkeasti mikäli olet kiinnostunut rahtiteurastuksesta!
Rahtityöhinnaston pääset lataamaan TÄSTÄ

SOITA, VAIKKA HETI 0405470121